• SIGURNOSNA AGENCIJA DOO, Venizelosova 21, Beograd (Stari grad)

SIGURNOSNA AGENCIJA DOO

SIGURNOSNA AGENCIJA DOO je domaća kompanija za fizičko-tehničko obezbeđenje, osnovana 2016. godine sa sedištem u Beogradu. Kompanija okuplja veliki broj profesionalaca sa bogatim radnim iskustvom na polju bezbednosti a naši saradnici i konsultanti su i eminentni stručnjaci bezbednosnih institucija, organizacija i visokoškolskih ustanova. Kompanija je 100% u domaćem vlasništvu, a na čelu iste se nalazi generalni direktor Saša Savković, čovek sa dokazanim iskustvom i razgranatom mrežom saradnika.

Sama kompanija je podeljena na sektor fizičkog obezbeđenja, sektor tehničkog obezbeđenja.

Način rada naše kompanije je usklađen sa Zakonom o privatnom obezbeđenju i savremenim standardima iz ove oblasti.

Zašto vam je potrebno obezbeđenje?

Svakog dana neko od naših sugrađana izgubi imovinu koju je sticao čitavog života!

Samo u Beogradu dnevno se dogodi u proseku 15-20 provalnih krađa u privatnim stanovima, kućama, poslovnim prostorima, garažama...

Policija redovno apeluje na građane da za vreme odmora i praznika budu oprezni i da što bolje obezbede stanove kako ne bi postali žrtve krađe, provalne krađe ili razbojništva, čiji je porast uvek evidentan u sezoni godišnjih odmora i praznika jer su prazni stanovi za lopove čest izvor lake zarade. Provalnici prvenstveno biraju nezaštićene lokacije.

Ukoliko imate sopstvenu firmu, poslovni kompleks ili proizvodni pogon, obezbeđenje vam je više nego potrebno, a postoji i mogućnost angažovanja zaposlenih na prijemnim odeljenjima i ulazima u poslovne zgrade (recepcijske usluge). Pored bezbednosnog aspekta dobijate i nezavisnog kontrolora zaposlenih (vođenje evidencija o radnom vremenu zaposlenih, zaduživanje ključeva, opreme...).

Što se tiče tehničkog aspekta obezbeđenja ukoliko već posedujete alarmni sistem, savetujemo vam da učinite korak ka smanjenju rizika tako što ćete ga povezati sa našim monitoring centrom koji radi 24/7/365, što višestruko smanjuje mogućnost neovlašćenog upada u objekat uz mogućnost pravovremene reakcije naše patrolne službe ali i pravovremenog obaveštavanja državnih nadležnih službi.

U okviru naše kompanije pružamo usluge kroz sledeće bezbednosne aktivnosti:

  • Bezbednosni konsalting
  • Stacionarno obezbeđenje
  • Patrolna služba (mobile guarding)
  • Alarmni monitornig (protivprovalni monitoring)
  • Intervencija - reagovanje na dojave (alarmna-protivprovalna dojava, telefonski poziv i tiha dojava - panik taster)
  • Fizičko obezbeđenje objekta
  • Obezbeđenje lica

Imate pitanje za nas?

Pozovite nas: 011/40-62-443

Pošaljite email: office@sigurnosnaagencija.rs